četvrtak, 15. prosinca 2016.

November Favorites -

Pozdrav dragi moji ,ovo je prvi put da pišem post o svojim proslomjesečnim favoritima, iako je već 14.decembar podjeliću sa vama neke od favorite u periodu 1.novembra pa do danas.

 trend it up nail polish Dm-ov proizvod po meni kvalitetan, izabrala sam ovu boju da razbijem monotoniju

  Uz njega sam pronašla gotovo identičnu olovku za usne . Ovo je bio moj prvi put da koristim ove proizvode i zadovoljna sam sa njima
  Deluxe paleta sjenki by Catrice
Da ste me prošle godine pitali šta mislim o ovoj paleti moj odgovor bih bio " ma daj ne, ima li šta mat?"
Ali ove godine je to potpuno drugačije , privukle su me nijanse iz ove palete ,njihova intenzivnost kao i sjaj. Tako da je ovo definitivno moj favorit za ovu prazničnu atmosferu.
  Nail polish by Catrice
Ovu bronzanu nijansu volim pa sam je uzela da kombinujem sa "deluxe" paletom.Sve pohvale za ovu nijansu.
 Perfect top coat "broken glass" by Catrice
Dugo sam tražila po svim trgovinama sa makeup proizvodima ovaj "top coat" medjutim pronašla sam ga skoro i to slučajno u Mülleru. Tako da yey !
essence : all about grey paleta sjenki za oči
Dvoumila sam se izmedju metalik i bronz tonova pa sam pronašla ovu paletu i uzela , stvarno je dobra i u posljednje vrijeme je često koristim.
 i uz ovu paletu sam takodjer pronašla lak "i love trends " by essence . Svidja mi se za ovu sezonu i dosta ga koristim, u prošlom outfit postu ste mogli vidjeti da ga nosim.
BodySoul četkice za šminku koje sam pronašla u Mülleru , inače koristim Ebelin koje možete pronaći samo u Dmu ,ove su jednako dobre i jednostavne za nanošenje , nažalost ne mogu vam reći tačan broj četkice jer ne piše na njima
essence matt touch blush
Budući da sam zimi svijetlije puti (haman ha vampirske) ,ovo rumenilo mi najbolje odgovara jer  je decentno pa se ne razlikuje puno od mog tena ,što mi je najvažnije kod rumenila

Jedan od mojih starijih proizvoda je definitivno ovaj concealer od manhattana , jednostavno sam najzadovoljnija sa njim , i skoro je izašla nova Camuflage by Catrice : wake up effect , pošto imam problema sa tamnim krugovima ispod očiju ova kamuflaža mi je zakon!
I za kraj jednostavno sam sa vama morala podjeliti i ovaj proizvod, puno cura me već pitalo koji puder koristim, pa riječ je o Manhattan Clearface compact powder , prosto jednostavno pored njega mi ne treba ni korektor ni primer ni finish, koristim ga u dnevnim varijantama 

Nema komentara

Objavi komentar

© E M A
Maira Gall