petak, 29. prosinca 2017.

Outfit post -

Pozdrav dragi moji ,
Prije svega želim da sa malim zakašnjenjem čestitam Božić svim svojim čitateljima koji ga slave. Nadam se da ste se lijepo zabavili sa porodicom i prijateljima.
Ove godine sam prvi put za Božić bila u Minhenu, i atmosfera je bila odlična čak se i u bolnici osjetio praznički duh i miris kolačića. 

Trenutno se nalazim kod kuće dragi moji, po prvi put sam kod kuće na pauzi koja traje čak 4 sedmice tako da imam vremena da se lagano vraćam svom starom životu. Prema planu terapija i ciklusa ako Bog da ako sve bude uredu trebala bih do kraja imati sve duže pauze.Nisam vam pisala dragi moji iz razloga što sam za vrijeme praznika bila konstatno sa porodicom. Pri povratku u "stari život" (ignorisat ćemo vađenje krvi svaki treći dan ) jednostavno sam moralaaaa da objavim jedan outfit post, jer zadnji je objavljen u Augustu a sad je kraj Decembra!

Nažalost, nemam sliku bez kaputa pa ne možete da vidite rolku ali Bože moj , ove sezone moram čuvati svaki pojedinačni leukocit u svoj tijelu (nakon terapije su veoma niski) i naravno podsticati stvaranje novih. Ako želite, mogu vam pisati nešto više o leukocitima,njihovoj važnoj ulozi u našem organizmu i tome kako oporavljam svoj organizam na najbrži mogući način poslije hemoterapije. Također ako imate neka pitanja ili ako želite da pišem o određenoj temi ,možete uvijek pisati na moj E-mail : huremovicema@outlook.com.
Outfit detalji se nalaze tradicionalno na dnu posta, a ja vam dragi moji uskoro opet pišem! 

 //Outfit details: Coat: H&M // Scarf: MassimoDutti //Sweater:H&M // Jeans:H&M//Belt:Pimkie//Cap:H&M

Nema komentara

Objavi komentar

© E M A
Maira Gall